Júniusban megjelent lapszámunkat keresse az újságárusoknál!
A következő megjelenés Július!


 

Köszöntő

  

Világhálón a Diplomata

  

Dr.Fodros Istvan igazolvany_kep_.jpg A közelmúltban számos olvasói észrevétel és egyéb érdeklődő megkeresés érkezett már szerkesztőségünkbe, amelyek csak megerősítettek hosszabb ideje érlelődő szándékunkban, hogy létrehozzuk a lap elektronikus változatát. Nos, szerkesztőségünk is tisztában volt vele, hogy a XXI. század interaktív környezetében lapunk se maradhat le az interneten való megjelenés előnyeiről, azonban mielőtt megvalósítottuk volna, úgy gondoltuk, érdemes kellő tájékozottságot szerezni. Nem kapkodtunk, de nem is tétlenkedtünk, hagytunk időt magunknak, hogy begyűjtsük a szükséges tapasztalatokat a különböző felfogású digitális lapok piacán. Az volt a szándékunk, hogy igazán felhasználó- és olvasóbarát honlapot hozzuk létre, törekedve arra, látogatóink minél egyszerűbben, minél több információt tudjanak egy helyen elérni. A Diplomata Magazin teljes szövegállománya természetesen nem kerül a világhálóra, de mint látják, bőven közreadunk a nyomtatott számok cikkeiből. A Diplomata-online - amint ezt már bizonyára felfedezték - nem nélkülözi cikkeinek angol tükörfordítását sem, hiszen exkluzív tartalmán kívül kétnyelvűsége biztosítja magazinunk egyediségét a hazai lappiacon. 
Ami pedig a külső megjelenését illeti, nos, ennek elbírálását Önökre bízzuk!

Tisztelt Olvasóink!

Figyelmükbe ajánljuk, hogy magazinunk a múlt év végén új köntöst kapott, megújult, átalakult, és tizenhat oldallal bővült, így még több információt, érdekes, izgalmas olvasnivalót kínálunk önöknek. Bízunk abban, hogy sikerült tetszetősre alkotni, a lehetőségekhez képest pontosan visszaadni az olvasóink által már jó ideje megkedvelt Diplomata Magazin jellegzetes jegyeit. 
Természetesen, mint eddig is, várjuk kritizáló vagy támogató visszajelzéseiket, ötleteiket, immár nemcsak a nyomtatott, hanem a digitalizált Diplomata Magazinnal kapcsolatban is. Szeretnénk, ha magazinunk interneten való jelenléte még inkább erre ösztönözné önöket!

     Dr. Fodros István

         Laptulajdonos,igazgató-főszerkesztő

 

 

  Fejlesztő: - XLS.HU - © Diplomata Magazin 1007 Margitsziget, Hrsz: 23800/6, Holdudvar Rendezvényház, Tel: 06 20 383 59 19 E-mail: titkarsag@diplomatamagazin.hu